“Ustrojstvo smjenskog, te razvoj novih programa u Dječjem vrtiću Sunce“

  Danas je Dječji vrtić Sunce u Zadru potpisao ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za projekt pod nazivom “Ustrojstvo smjenskog, te razvoj  novih programa u Dječjem vrtiću Sunce“ (UP.02.2.2.08.0042) Dječjem vrtiću Sunce dodijeljen je iznos od 4.622.722,92 kn bespovratnih sredstava u 100 % intenzitetu potpore, a financiraju se iz ESF-a

Dječji vrtić Sunce je ovim odobrenim projektnim prijedlogom omogućio uvođenje smjenskog rada, te razvoj novih programa.

Kroz ovaj projekt će se verificirati novi odgojno-obrazovni programi, educirati odgojitelji i  stručni suradnici, te zaposliti dodatno osoblje, i vanjski suradnici.

Nove usluge  i programi koje će biti pruženi u Dječjem vrtiću Sunce donose nemjerljivu korist za dječji razvoj i napredak.

Također ovaj projekt je izuzetno bitan jer doprinosi usklađivanju obiteljskog i poslovnog života, obzirom da će vrtić za djecu biti otvoren od 6,30 sati do 21 sat.

Odobreni projekt  “Ustrojstvo smjenskog, te razvoj  novih programa u Dječjem vrtiću Sunce“ (UP.02.2.2.08.0042) dokaz je sustavnog rada i kontinuiranog podizanja standarda vrtića od osnutka pa do danas i nadalje.

Pohvaljujemo prvenstveno naš tim, koji čine odgojiteljice, stručne suradnice, i ostali zaposlenici,  djecu, roditelje, i sve prijatelje vrtića, njihov trud i angažman, kompetencije i profesionalna odgovornost doveli su do toga da je ovaj Projekt prepoznat.

 • JOŠ ČLANAKA ...

  KONTAKTIRAJTE NAS

  IMATE LI PITANJE?


  Gomljanik 41
  22000 Šibenik

  022 351 171
  098 639 741 (ravnateljica Vrtića)

  info@vrtic-sunce.hr
  https://www.vrtic-sunce.hr

  Copyright © 2024 • Dječji vrtić SUNCE, Brodarica • Sva Prava Pridržana