TRADICIONALNA HUMANITARNA BOŽIĆNA RADIONICA

Prosinac je u vrtiću uvijek vrijeme prepuno raznih događanja: kiti se jelka, uređuju se sobe dnevnog boravka, čiste se čizmice, dolazi nam Sveti Nikola, izrađujemo čestitke i poklone za svoje najmilije, pjevamo božićne pjesmice… No u vrijeme pred Božić važno je sjetiti se i onih koji trenutno ne mogu uživati kako uživamo mi.

Vrijedne ruke djece, roditelja i odgojitelja sastale su se i ove godine na Humanitarnoj božićnoj radionici kako bi izradili razne ukrase i čestitke koje će do petka 20.prosinca biti ponuđene roditeljima u zamjenu za simboličnu donaciju  Zakladi dječje onkologije Rebro.

Sva sredstva prikupljena donirati će se Zakladi čiji je cilj ostvarenje programa i opremanja novog odjela dječje hematologije i onkologije u sastavu KBC-a Zagreb. Svrha je Zaklade prikupljanje sredstava radi podupiranja liječenja maligno oboljele djece, poticanja novih vidova liječenja, organiziranja stručne pomoći maligno oboljeloj djeci i njihovim obiteljima te također promicanje i poticanje edukacije i kvalitete u stručnom radu

Još jednom zahvaljujemo na velikom odazivu roditeljima i djeci.

 

 

Zaklada prima donacije na posebnom računu

 

DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO

Ksaver 210, 10000 Zagreb

HR7323400091110973865

                                                                                              SWIFT: PBZGHR2X

 • JOŠ ČLANAKA ...

  KONTAKTIRAJTE NAS

  IMATE LI PITANJE?


  Gomljanik 41
  22000 Šibenik

  022 351 171
  098 639 741 (ravnateljica Vrtića)

  info@vrtic-sunce.hr
  www.vrtic-sunce.hr

  Copyright © 2020 • Dječji vrtić SUNCE, Brodarica • Sva Prava Pridržana