Osvijetlimo staze djetinjstva

U okviru otvorenog poziva "Nastavak unaprijeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Dječjem vrtiću Sunce odobrilo je sufinanciranje u 100 % -tnom iznosu za projekt  "Osvijetlimo staze djetinjstva"

 

 

www.strukturnifondovi.hr             www.esf.hr

 

NAZIV PROJEKTA:

"Osvijetlimo staze djetinjstva"

 

KORISNIK PROJEKTA: Dječji vrtić Sunce

PROJEKTNI PARTNER: Općina Rogoznica i Općina Unešić

TRAJANJE PROJEKTA: 20 mjeseci (prosinac 2021. - kolovoz 2023.)

 

VRIJEDNOST PROJEKTA:

3.288.809,16  HRK – 100% financirano iz Europskog socijalnog fonda

Posredničko tijelo razine 1 (PT 1): Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Posredničko tijelo razine 2 (PT 2): Hrvatski zavod za zapošljavanje

 

CILJ PROJEKTA:

Unaprijediti način rada te omogućiti bolju ravnotežu obiteljskog i poslovnog života obitelji s djecom rane i predškolske dobi

 

Dječji vrtić Sunce djeluje na dvije lokacije. Matični objekt u Brodarici, te područni objekt u Rogoznici. Svoju djelatnost realizira za potrebe roditelja s administrativnog područja grada Šibenika, te općina Rogoznica, Unešić, Bilice, Marina.

Provodi se redoviti cjelodnevni  programi, integrirani program  za djecu s teškoćama u razvoju, kraći programi učenja stranih jezika te program predškole.

U prostoru Dječjeg vrtića Sunce provode se svi redoviti i posebni programi  koji zadovoljavaju sve odgojno-obrazovne, kao i higijensko-zdravstvene standarde koje jamči i sustav HACCP implementiran u Dječji vrtić Sunce.

 

Projekt "Osvijetlimo staze djetnjstva" prijavljen je u sklopu Poziva za dostavu projektnih prijedloga „ Nastavak unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ čija je svrha doprinos usklađivanju poslovnog i obiteljskog života uvođenjem produljenog radnog vremena dječjih vrtića.

Projekt je odobren za financiranje te je dana 23.12.2021. između Korisnika (Dječji vrtić Sunce) i Posredničkih tijela razine 1 i 2 potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava.

Uz produljeno radno vrijeme vrtića ovim projektom biti će osigurano zapošljavanje dodatnih stručnjaka, kao što su logoped i kineziolog.

Projekt će obuhvatiti  desetero djece s teškoćama u razvoju

Poboljšanju usluge Dječjeg vrtića Sunce pridonijet će i nabava didaktičke opreme i opreme za razne programe koja su predviđena projektom kao i opremanje kuhinje.

 

         www.esf.hr

 

AKTUALNOSTI

KONTAKTIRAJTE NAS

IMATE LI PITANJE?


Gomljanik 41
22000 Šibenik

022 351 171
098 639 741 (ravnateljica Vrtića)

info@vrtic-sunce.hr
www.vrtic-sunce.hr

Copyright © 2023 • Dječji vrtić SUNCE, Brodarica • Sva Prava Pridržana